Katalog badań
Alergia
nazwa badania | kod badania | materiał | czas oczekiwania w dniach |
IgE – całkowite | 163 | Surowica | 1 |
Alergeny wziewne | |||
Panel oddechowy I (10 alergenów)* | 386 | Surowica | 4 |
Panel oddechowy II (10 alergenów)* | 352 | Surowica | 4 |
Panel oddechowy III (10 alergenów)* | 351 | Surowica | 4 |
Panel oddechowy V (20 alergenów)* | 388 | Surowica | 4 |
Panel oddechowy X (30 alergenow)* | 389 | Surowica | 4 |
Panel atopowy X (30 alergenów)* | 394 | Surowica | 4 |
Panel pokarmowy III (10 alergenów)* | 353 | Surowica | 4 |
Panel pokarmowy IV (10 alergenów)* | 354 | Surowica | 4 |
Panel pokarmowy V (20 alergenów)* | 390 | Surowica | 4 |
Panel pokarmowy VI (30 alergenów)* | 391 | Surowica | 4 |
Panel Mleko+Gluten (6 alergenów)* | 355 | Surowica | 4 |
Panel Insekty (6 alergenów)* | 392 | Surowica | 4 |
Panel Antybiotyki (10 alergenów)* | 393 | Surowica | 4 |
Panel rekombinanty – Pyłki | 395 | Surowica | 4 |
Panel rekombinanty – Roztocza | 413 | Surowica | 4 |
Panel rekombinanty – Orzech Ziemny | 415 | Surowica | 4 |
Panel komponenty – Jaja Kurzego | 416 | Surowica | 4 |
IgE. sp. W16 bylica | 251 | Surowica | 7 |
IgE. sp. T3 brzoza | 250 | Surowica | 7 |
IgE sp. TP9 drzewa panel | 200 | Surowica | 7 |
IgE sp. MP1 grzyby, pleśnie panel | 201 | Surowica | 7 |
IgE sp. H3 kurz domowy panel | 202 | Surowica | 7 |
IgE sp. WP3 chwasty panel | 203 | Surowica | 7 |
IgE sp. E70 pierze | 204 | Surowica | 7 |
IgE sp. D1 roztocze pteronyssinus | 205 | Surowica | 7 |
IgE sp. D2 roztocze farinae | 206 | Surowica | 7 |
IgE sp. E1 naskórek i łupież kota | 207 | Surowica | 7 |
IgE sp. E2 naskórek psa | 208 | Surowica | 7 |
IgE sp. trawy panel GP1-wczesne, GP4-późne | 209 | Surowica | 7 |
Alergeny pokarmowe | |||
IgE sp. F2 mleko krowie | 210 | Surowica | 7 |
IgE sp. F75 żółtko jajka | 211 | Surowica | 7 |
IgE sp. F1 białko jajka | 212 | Surowica | 7 |
IgE sp. F4 pszenica | 213 | Surowica | 7 |
IgE sp. F5 żyto | 214 | Surowica | 7 |
IgE sp. F9 ryż | 215 | Surowica | 7 |
IgE sp. F14 soja | 216 | Surowica | 7 |
IgE sp. F79 gluten (gliadyna) | 217 | Surowica | 7 |
IgE sp. F8 kukurydza | 218 | Surowica | 7 |
IgE sp. F25 pomidor | 219 | Surowica | 7 |
IgE sp. F94 gruszka | 225 | Surowica | 7 |
IgE sp. F44 truskawka | 226 | Surowica | 7 |
IgE sp. F33 pomarańcza | 227 | Surowica | 7 |
IgE sp. F49 jabłka | 220 | Surowica | 7 |
IgE sp. F31 marchew | 221 | Surowica | 7 |
IgE sp. F92 banan | 222 | Surowica | 7 |
IgE sp. F85 seler | 223 | Surowica | 7 |
IgE sp. F35 ziemniak | 224 | Surowica | 7 |
IgE sp. F83 kurczak | 228 | Surowica | 7 |
IgE sp. F26 wieprzowina | 229 | Surowica | 7 |
IgE sp. F27 wołowina | 230 | Surowica | 7 |
IgE sp. F88 jagnię (baranina) | 231 | Surowica | 7 |
IgE sp. F284 indyk | 232 | Surowica | 7 |
IgE sp. F13 orzech ziemny | 244 | Surowica | 7 |
IgE sp. F17 orzech laskowy | 245 | Surowica | 7 |
IgE sp. F256 orzech włoski | 246 | Surowica | 7 |
IgE sp. F105 czekolada | 247 | Surowica | 7 |
IgE sp. F221 kawa | 248 | Surowica | 7 |
IgE sp. F93 kakao | 249 | Surowica | 7 |
Alergeny różne | |||
IgE sp. I1 jad pszczoły | 233 | Surowica | 7 |
IgE sp. I3 jad osy | 234 | Surowica | 7 |
IgE sp. I5 jad szerszenia | 235 | Surowica | 7 |
IgE sp. I71 jad komara | 236 | Surowica | 7 |
IgE sp. P1 glista ludzka | 238 | Surowica | 7 |
IgE sp. I6 karaluch – prusak | 239 | Surowica | 7 |
IgE sp. K82 latex | 240 | Surowica | 7 |
nazwa badania | kod badania | materiał | czas oczekiwania w dniach |
IgE – całkowite | 163 | Surowica | 1 |
Alergeny wziewne | |||
Panel oddechowy I (10 alergenów)* | 386 | Surowica | 4 |
Panel oddechowy II (10 alergenów)* | 352 | Surowica | 4 |
Panel oddechowy III (10 alergenów)* | 351 | Surowica | 4 |
Panel oddechowy V (20 alergenów)* | 388 | Surowica | 4 |
Panel oddechowy X (30 alergenow)* | 389 | Surowica | 4 |
Panel atopowy X (30 alergenów)* | 394 | Surowica | 4 |
Panel pokarmowy III (10 alergenów)* | 353 | Surowica | 4 |
Panel pokarmowy IV (10 alergenów)* | 354 | Surowica | 4 |
Panel pokarmowy V (20 alergenów)* | 390 | Surowica | 4 |
Panel pokarmowy VI (30 alergenów)* | 391 | Surowica | 4 |
Panel Mleko+Gluten (6 alergenów)* | 355 | Surowica | 4 |
Panel Insekty (6 alergenów)* | 392 | Surowica | 4 |
Panel Antybiotyki (10 alergenów)* | 393 | Surowica | 4 |
Panel rekombinanty – Pyłki | 395 | Surowica | 4 |
Panel rekombinanty – Roztocza | 413 | Surowica | 4 |
Panel rekombinanty – Orzech Ziemny | 415 | Surowica | 4 |
Panel komponenty – Jaja Kurzego | 416 | Surowica | 4 |
IgE. sp. W16 bylica | 251 | Surowica | 7 |
IgE. sp. T3 brzoza | 250 | Surowica | 7 |
IgE sp. TP9 drzewa panel | 200 | Surowica | 7 |
IgE sp. MP1 grzyby, pleśnie panel | 201 | Surowica | 7 |
IgE sp. H3 kurz domowy panel | 202 | Surowica | 7 |
IgE sp. WP3 chwasty panel | 203 | Surowica | 7 |
IgE sp. E70 pierze | 204 | Surowica | 7 |
IgE sp. D1 roztocze pteronyssinus | 205 | Surowica | 7 |
IgE sp. D2 roztocze farinae | 206 | Surowica | 7 |
IgE sp. E1 naskórek i łupież kota | 207 | Surowica | 7 |
IgE sp. E2 naskórek psa | 208 | Surowica | 7 |
IgE sp. trawy panel GP1-wczesne, GP4-późne | 209 | Surowica | 7 |
Alergeny pokarmowe | |||
IgE sp. F2 mleko krowie | 210 | Surowica | 7 |
IgE sp. F75 żółtko jajka | 211 | Surowica | 7 |
IgE sp. F1 białko jajka | 212 | Surowica | 7 |
IgE sp. F4 pszenica | 213 | Surowica | 7 |
IgE sp. F5 żyto | 214 | Surowica | 7 |
IgE sp. F9 ryż | 215 | Surowica | 7 |
IgE sp. F14 soja | 216 | Surowica | 7 |
IgE sp. F79 gluten (gliadyna) | 217 | Surowica | 7 |
IgE sp. F8 kukurydza | 218 | Surowica | 7 |
IgE sp. F25 pomidor | 219 | Surowica | 7 |
IgE sp. F94 gruszka | 225 | Surowica | 7 |
IgE sp. F44 truskawka | 226 | Surowica | 7 |
IgE sp. F33 pomarańcza | 227 | Surowica | 7 |
IgE sp. F49 jabłka | 220 | Surowica | 7 |
IgE sp. F31 marchew | 221 | Surowica | 7 |
IgE sp. F92 banan | 222 | Surowica | 7 |
IgE sp. F85 seler | 223 | Surowica | 7 |
IgE sp. F35 ziemniak | 224 | Surowica | 7 |
IgE sp. F83 kurczak | 228 | Surowica | 7 |
IgE sp. F26 wieprzowina | 229 | Surowica | 7 |
IgE sp. F27 wołowina | 230 | Surowica | 7 |
IgE sp. F88 jagnię (baranina) | 231 | Surowica | 7 |
IgE sp. F284 indyk | 232 | Surowica | 7 |
IgE sp. F13 orzech ziemny | 244 | Surowica | 7 |
IgE sp. F17 orzech laskowy | 245 | Surowica | 7 |
IgE sp. F256 orzech włoski | 246 | Surowica | 7 |
IgE sp. F105 czekolada | 247 | Surowica | 7 |
IgE sp. F221 kawa | 248 | Surowica | 7 |
IgE sp. F93 kakao | 249 | Surowica | 7 |
Alergeny różne | |||
IgE sp. I1 jad pszczoły | 233 | Surowica | 7 |
IgE sp. I3 jad osy | 234 | Surowica | 7 |
IgE sp. I5 jad szerszenia | 235 | Surowica | 7 |
IgE sp. I71 jad komara | 236 | Surowica | 7 |
IgE sp. P1 glista ludzka | 238 | Surowica | 7 |
IgE sp. I6 karaluch – prusak | 239 | Surowica | 7 |
IgE sp. K82 latex | 240 | Surowica | 7 |